leasy forbrukslån

Anmeldelse av Leasy

3.9/5 ( 7 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse
 • Postboks 6020 0601 Oslo
 • 08080
Gå til nettside
Annonselenke
Beregn lån

Juster lånebeløp

5.000 kr 50.000 kr

Juster nedbetalingstid

1 år 5 år
 • Beløp:
 • Løpetid:
 • Månedlig betaling:
Søk nå
Annonselenke
Fordeler
 • Lave renter for smålån å regne
 • Kan velge en lang nedbetalingstid
Ulemper
 • Termingebyr
 • Etableringsgebyr
 • Kan ta opptil 6 dager før lån utbetales
Nøkkeltall
 • Beløp:
  5.000 - 50.000
 • Løpetid:
  fra 12 mnd
 • Månedlig betaling:
 • Nominell rente:
  Fra 9,90%
 • Etableringsgebyr:
  695 kr
 • Nedbetalingstid:
  Inntil 5 år
Vilkår
 • Alder:
  20 år
 • Betalingsamerkninger:
  Nei
 • Inkasso:
  Nei
Låneeksempel Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008

Om Leasy

Leasy lån opptil 50.000 kroner

Er du ute etter et lite og raskt lån på opptil 50.000 kroner? Da kan Leasy være banken din.

Skjønt, bank og bank – for Leasy er ingen tradisjonell bank, Det er i stedet en av mange nye finansinstitusjoner som henvender seg til norske forbrukere som ønsker å ta opp et lite lån uten for mye byråkrati.

Og det er jo akkurat dette siste som er spesielt viktig.

For i dag er det ingen som lenger godtar langtekkelige prosesser – ikke heller når det er snakk om lån. Vi ønsker at alt skal gå fort og smertefritt.

«Leasy har en meget rask søkeprosess for lån»

Leasy er en av flere muligheter.

Her på lån-uten-sikkerhet.net holder vi oss oppdaterte på absolutt alle banker og finansinstitusjoner. Vi ser på de forbrukslånene de tilbyr, og hvilke betingelser de setter, som for eksempel:

 • Hvor høyt lån kan du ta opp?
 • Hvor lang nedbetalingstid kan du velge?
 • Hvilken rente må du forholde deg til?
 • Hva er etableringsgebyret?
 • Hva er termingebyret?
 • Finnes det betalingsforsikring?

Det finnes andre ting du også bør se etter, men dette er de viktigste faktorene. Kunsten å finne et godt forbrukslån handler om å sammenligne flere banker og finansinstitusjoner, med flere konkrete lånetilbud som bakgrunnsmateriale.

Leasy forbrukslån

Det spesielle med Leasy i forhold til de fleste andre forbrukslån er at du med Leasy kun kan låne opp til 50.000 kroner.

«Med Leasy kan du låne opptil 50.000 kroner, så Leasy passer best for deg som trenger et mindre lån»

Dette er vesentlig mindre enn de 500.000 som er standard, øvre grense for lånebeløp.

Men trenger du ikke låne mer enn 50.000 kroner kan Leasy være noe for deg. Glem ikke at banker og finansinstitusjoner (som Leasy) som tilbyr lavere lån ofte har en enda mindre byråkratisk søkeprosess enn mange andre banker.

Så i de fleste tilfeller vil det ta kortere tid å få svar på din lånesøknad, og dermed også kortere tid for å få pengene inn på kontoen din.

Kort sagt kan vi gjerne si at om du trenger opptil 50.000 kroner så raskt som mulig, ja da kan Leasy være noe for deg.

Lånekalkulator Leasy

Utgangspunktet for å finne det beste lånet er å teste ut de forskjellige lånebankers lånekalkulatorer. Deretter søker du om lån, og så mottar du de som kalles et lånetilbud – som du kan akseptere eller ignorerer, akkurat slik du selv vil.

«Søkeprosessen på Leasy begynner, og slutter, med den enkle lånekalkulatoren»

Lånekalkulatoren på Leasy er litt spesielle for den ligner ikke på en vanlig lånekalkulator. For en vanlig lånekalkulator har gjerne «spaker» som du drar i for å se hva månedsbeløpet blir dersom du forandrer lånebeløpet eller nedbetalingstiden.

Men på Leasy spør d med en gang om: «Hva vil du lån», og «hvor lang løpetid ønsker du». Deretter velger du fra to nedtrekkslister, og du ser hva månedsbeløpet ditt blir.

Deretter kan du sette inn navn, telefon, epost, personnummer og kontonummer, og så er det bare å klikke på den oransje knappen «søk nå».

Men før du klikker på denne knappen er det viktig at du vet litt mer om kkurat hva du bør se etter når det gjelder «månedsprisen».

Månedspris Leasy

For det er jo denne «månedsprisen» som blir hovedfokuset. Dette er jo de månedlige avdragene som du skal betale under hele lånets nedbetalingstid.

«Hva koster et Leasy lån per måned?»

Men hvordan skal du forstå dette tallet, for eksempel på Leasy sin lånekalkulator?

For det første er det viktig å tenke på at det beløpet du får informasjon om på lånekalkulatoren i de fleste tilfeller ikke er det tilbudet du vil få senere – om du søker om lån.

Sannsynligvis vil det reelle beløpet være høyere.

Så legg altså merke til at det på lånekalkulatoren står skrevet «månedspris fra». Dette er altså laveste månedsbeløp du vil måtte betale dersom du har en perfekt kredittscore.

På Leasy spesifiserer de også to beløp, ikke bare ett. Men begge disse er minimumsbeløp. Dersom du vil ha en realistisk vurdering av hva du må betale er det eneste du kan gjøre å faktisk søke om lån.

Lånebeløp Leasy

Vi skal komme inn på akkurat hvordan du søker om lån på Leasy om bare litt, men la oss først bare se litt mer på beløpsgrensene for lån.

Vi har allerede nevnt at Leasy er en lånebank/finansinstitusjon som spesialiserer seg på mindre lån – altså lån av mindre summer.

Maks lånebeløp på Leasy er derfor på 50.000 kroner, og du kan låne fra 10.000 kroner.

Legg merke til at om du har behov for å låne mindre enn 10.000 så er ikke dette mulig på Leasy, selv om det finnes flere alternativ – som du kan se mer på våre egne lister over forbruksbanklån.

Søke lån Leasy

Vi har allerede sett litt på lånekalkulatoren til Leasy, og egentlig er dette alt du trenger. Dette er nemlig det eneste skjemaet du vil møte på i søkeprosessen.

«Lånekalkulatoren til Leasy er super-enkel å bruke, og når du har fylt ut de få feltene som ligger under, og klikket på knappen, er faktisk søknaden sendt»

Når sant skal sies er det vanskelig å tenke seg en enklere søkeprosess, så når det gjelder brukervennlighet blir det full uttelling for Leasy.

Legg også merke til, enda en gang, at det ikke er noen som helst forpliktelser til å faktisk akseptere tilbudet du får. Du kan derfor søke på lån her på Leasy, og også på en rekke andre banker, og uansett er du ikke forpliktet til å ta imot tilbudene. Du står helt fritt til å si ja eller nei.

«Sett av litt tid til å gjøre egne undersøkelser om de enkelte lånebankene og låneproduktene»

Det ideelle er derfor å bruke en dag eller to på å gjøre litt forundersøkelser på nettet. Finn fram fem til ti banker, og undersøk hver og enkelt av dem nærmere. Begynn gjerne din research med å lese våre anmeldelser. Da får du et raskt og godt overblikk over betingelsene de enkelte lånebankene har.

Deretter handler det om å søke om «ditt» lån på så mange banker som mulig. Prøv å gjøre dette i løpet av et par timer slik at alle lånesøknadene dine blir sendt mer eller mindre samtidig.

Hvilke krav stiller Leasy?

Det som er så fint med de fleste forbrukslån er at det er så lett å søke, og i de fleste tilfeller – få tilslag på dem.

«Leasy er en av de lånebankene som har færrest krav til deg som søker»

Du trenger ikke gå i møter eller snakke med noen i det hele tatt. Det handler bare om å bruke lånekalkulatoren, legg inn noe personlig informasjon (som navn, mobil, personnummer) og vente på at lånetilbudene kommer til innboksen din. Men noen krav finnes det også på Leasy:

 • Du må være fylt 20 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du må være registrert i Folkeregisteret i Norge i minst to år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Dersom du møter disse kravene er det fritt fram å søke. Og selv om det kanskje ikke er så vanskelig å vite om de første tre kravene er oppfylte, så er det kanskje vanskeligere å vite om du har anmerkninger mot deg.

Det beste er derfor å rett og slett søke på lånet. Da vil du raskt få svar på om alt er i orden.

Renter hos Leasy

Men før du søker om lån skal du være litt OBS på dette med renter. La oss derfor skaffe oss et lite overblikk over hva som er vanlig med forbrukslån når det gjelder renter. Og for å ta det helt grunnleggende først: Rente er kostnaden ved å ta opp et lån.

«På Leasy har de en fast, årlig rente»

Det finnes to hovedmåter en lånebank jobber med renter.

Det vanligste er en flytende rente. Dette betyr at renten hele tiden fluktuerer – altså forandrer seg. Fast rente er når du og banken din blir enige om at renten skal fryses til et fast tall, noe mange liker da de da har en mye bedre forutsigbarhet på lånet.

Leasy har fast rente.

Og den årlige, nominelle renten er på 9.9%

Nominell rente er det som også kalles grunnrente. Det vil si at gebyrer og andre kostander ikke er tatt med. Effektiv rente er den nominelle renten pluss gebyrer og avgifter.

Den effektive renten på Leasy er fra 9.9% til 52.85. Så du ser selv at gebyrer og avgifter kan bety mye.

Gebyrer Leasy

La oss derfor se litt på gebyrer. Det finnes to hovedgebyrer når det gjelder forbrukslån. For det første finnes det et etableringsgebyr. Dette er et gebyr som bare betales en gang, men du skal være OBS på dette, for det variere mye fra bank til bank.

Og det finnes eksempler på lånebanker som ikke tar gebyrer for mindre lån opptil 50.000 kroner (sjekk vår liste over bank- og lånanmeldelser).

«Vær klar over hvilke gebyrer du må betale, for de kan variere mye fra bank til bank»

Men Leasy har engangsgebyr, og for tiden er dette på 695 kroner.

Det andre gebyret du må forholde deg til er termingebyret. Dette er et vesentlig mindre gebyr, men så skal du jo også betale det hver eneste måned så lenge lånet løper. På Leasy er termingebyret 45 koner. ¨

Midt på treet om du sammenligner med andre banker.

Refinansiering Leasy

Dersom du er ny på dette med forbrukslån skal du vite at mange bruker disse lånene på en positiv måte, til å betale ut gammel gjeld slik at det blir lettere å forholde seg til de forskjellige lånene.

På denne måten vil du ikke måtte forholde deg til en rekke banker og finansinstitusjoner, men bare ha en, eneste lånebank å forholde deg til. For eksempel Leasy.

Det er dette som er refinansiering av lån, og det er svært vanlig med forbrukslån. Dersom du har noen mindre lån og kreditter som et lån på opptil 50.000 kroner kan betale ut, kan du gjøre dette med et Leasy lån.

Behandlingstid Leasy

Det er veldig raskt å søke om lån på Leasy, og det er jo fristende å be deg om å søke på et lån nå med en gang for at du selv kan se dette i aksjon. I de aller fleste tilfeller vil du ha svaret før du er ferdig å lese denne anmeldelsen.

Så raskt er bare forbokstaven.

Etter at du har mottatt svaret på lånesøknaden din, vil du enten ha et avslag eller et lånetilbud. Om det er et lånetilbud handler det så bare om å bestemme seg for om du faktisk vil si ja til dette konkrete lånet. Og i så fall er det bare å signere lånedokumentet med BankID, sende inn og vente på at pengene kommer inn på kontoen din.

Det kan ta alt fra noen timer, til en arbeidsdag.

Konklusjon Leasy forbrukslån

Det er flott at det er kommet til forbrukslånbanker som er enda raskere enn de andre. Banker som Leasy. Klart, dette er ikke en bank i vanlig forstand, men se på det som et nettsted som tilbyr raske lån.

Du trenger ikke bry deg så mye om hvilke krav det enkelte nettstedet setter for dette vil bli sjekket opp i automatisk.

Leasy spesialiserer seg på mindre lån opptil 50.000 kroner, så om du trenger mer enn dette må du gå andre steder. Men dersom 50.000 kroner er akkurat det lånebeløpet du trenger, ja da vil Leasy være et av flere valgmuligheter.

Legg merke til at den nominelle renten på Leasy er fast, og at Leasy er forbundet med Thorn Finans.