klikklån forbrukslån

Anmeldelse av KlikkLån

4.7/5 ( 8 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse
 • Postboks 40 Bryn, 0611 Oslo
 • 21 62 63 61
Gå til nettside
Annonselenke
Beregn lån

Juster lånebeløp

5.000 kr 40.000 kr

Juster nedbetalingstid

1 år 5 år
 • Beløp:
 • Løpetid:
 • Månedlig betaling:
Søk nå
Annonselenke
Fordeler
 • Lav rente og lite gebyrer
 • Valgfri nedbetalingstid på 12 - 60 mnd
 • Umiddelbart svar og rask utbetaling
 • Elektronisk signering med BankID
Ulemper
 • Etableringsgebyr
 • Termingebyr
Nøkkeltall
 • Beløp:
  5.000 - 40.000
 • Løpetid:
  fra 12 mnd
 • Månedlig betaling:
 • Nominell rente:
  Fra 13,80%
 • Etableringsgebyr:
  695 kr
 • Nedbetalingstid:
  Inntil 5 år
Vilkår
 • Alder:
  20 år
 • Betalingsamerkninger:
  Nei
 • Inkasso:
  Nei
Låneeksempel Eff.rente 16,37%, 20.000,- o/5 år, etabl.geb. 495,-, Totalt: 28.667,-

Om KlikkLån

Klikklån – lån opptil 40.000 med et klikk

Klikklån er en lånenettside som samarbeider med Thorn, og tilbyr mindre forbrukslån som du kan få hurtig svar på.

Klikklån selv presenterer seg som en ansvarlig finansinstitusjon med lav rente, valgfri avdragstid (til 72 måneder – eller seks år) og, ikke minst, en hurtig søketid.

«Dersom du trenger opptil 40.000 kroner raskt kan Klikklån være for deg»

 

Dersom du undersøker mulighetene for å ta opp et forbrukslån er du sikkert klar over at det finnes to hovedtyper lån. Den første, og vanligste typen er forbrukslån opp mot 500.000 kroner.

Det er dette som er det «originale» låneproduktet som de fleste kopierer.

Men på siden av denne type forbrukslån finner du også mindre lån. Det finnes flere aktører på dette markedet, Thorn er en av de største i dette markedet, og Klikkbank samarbeider med Thorn.

Det kan være greit å vite litt om hvem de forskjellige bankene samarbeider med, da du på den måten står friere til å sjekke ut flere alternativer.

Klikklån forbrukslån

Klikklån gir lån fra 10.000 kroner til 40.000 kroner. De ligger altså i en meget spesiell nisje i lånemarkdet – men en nisje som bare blir mer og mer populær. For hvem kunne ikke hatt bruk for et mindre lån på 20, 30.000 kroner for å realisere et mindre prosjekt – som for eksempel en bilreparasjon, husforbedring, ferie, el.l?

«Trenger du opptil 40.000 kroner for å betale ut gjeld, reparere bilen, pusse opp et rom, eller rett og slett for å dra på ferie?»

Det å ta opp et større lån vil i slike tilfeller ikke ha så mye for seg, og da kommer Klikklån inn i bildet. For faren er alltid til stedet for at du med andre forbrukslån kanskje slår til på et noe høyere lån enn det du egentlig trenger? Vel, med Klikklån er mulighetene begrensete, derfor er det også mange som liker Klikklån.

Når du klikker deg inn på Klikklån.no ser du lånekalkulatoren tydelig.

Første spørsmål du blir stilt på Klikklån er: «Hvor mye vil du låne». Deretter velger du hvor lang tid du trenger på å betale tilbake lånet – opptil seks år – og så fyller du inn et kort skjema.

Dette skjemaet er såpass kort at det egentlig ikke føles som et virkelig søkeskjema, men det er nettopp det det er. Skriv inn navn, telefon, epost, personnummer og kontonummer (fra din vanlige bank) og trykk på knappen «søk nå».

Mer skal det ikke til, for med dette har du faktisk sendt inn søknad på lån i Klikkbank.

Søke lån Klikkbank

Noen blir kanskje litt engstelig når de tenker på dette med å sende inn søknad om lån, men faktum er at du kan søke på så mange lån du vil – for det følger ingen forpliktelser med dette.

«Med Klikklån får du raskt svar på din lånesøknad»

Om du søker på et Klikklån nå, for eksempel, vil du sannsynligvis få svar innen du har lest resten av artikkelen. En av grunnene til at lånesøkeprosessen på Klikklån går så fort er at siden lånebeløpet er lavere enn de fleste andre forbrukslånbanker, så krever Klikkbank og Thorn mye mindre informasjon.

Og derfor går alt mye fortere.

Lånekalkulator Fokuslån

Legg merke til at lånekalkulatoren på Klikklån er så å si helt lik de fleste andre banker og finansinstitusjoners lånekalkulatorer. Du velger først hvilket beløp du har lyst til å låne. Men i stedet for å skrive inn et beløp, drar du heller i en «spake». Det fine med en slik lånekalkulator er at du da umiddelbart kan se forskjellene i hva din månedspris vil bli.

«Det er alltid lurt å studere renter, avgifter og gebyr nøye»

Altså dine månedlige avdrag – eller: Det lånet vil koste deg per måned.

Men glem heller ikke at det finnes en spake nummer to på Klikkbank sin lånekalkulator, og denne handler om hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Velg hvilken som helst løpetid fra 12 til 72 måneder.

Når du forandrer lånebeløp eller løpetid ser du at også månedsprisen forandrer seg.

Hva koster et Klikklån?

Legg merke til at Klikklån altså opplyser deg om hva månedsbeløpene kan bli allerede i lånekalkulatoren. Men at dette selvsagt ikke er et eksakt tall som du kan regne med. For å få vite nøyaktig hva det lånet du ønsker deg vil koste er du nødt til faktisk å søke om lånet.

«Hva koster et forbrukslån med Klikklån?»

Mer om dette om et lite øyeblikk.

For du bør også være klar over at månedsbeløpet på Klikklån altså har med renter og gebyrer å gjøre.

Så la oss se på nettopp dette med renter og gebyrer på forbrukslån fra Klikklån.

Rente på Fokuslån

Renten er det viktigste å se på når du skal ta stilling til om et lån er bra for deg eller ikke. Men hva er egentlig rente? Vel, i forbindelse med lån er rente simpelthen det lånet koster deg.

«Det er viktig å forstå dette med rente»

Det er to hovedmåter banker og finansinstitusjoner beregner renter, og som du altså kan benytte deg av: Fast eller flytende rente.

Flytende rente er det vanligste, og dette innebærer at renten kan forandre seg fra måned til måned, eller fra år til år. Men legg merke til at det alltid finnes regler for hvor lang tid i forveien forbrukeren skal opplyses om eventuelle forandringer i renten, og vanlig praksis i Norge er seks uker.

Fast rente er, som navnet antyder, at du og banken din bestemmer dere for en fast rentesats allerede mens du inngår lånet. Mange foretrekker lån med fast rente fordi det da er lettere å vite akkurat hva du skal betale per måneder, og sikre seg at renten går høyere opp enn akkurat dette.

Hva du selv foretrekker er det bare du som vet, men vær klar over at alle banker er forskjellige her.

Klikklån har flytende rente.

Nominell rente

Det er viktig å ha terminologien i orden, så mens vi er inne på dette med rente kan vi også nevne hva forskjellen på nominell rente og reell rente er.

«Vet du hva nominell rente er?»

Nominell rente er grunnrenten på lånet før du tar med gebyrer og avgifter.

Den reelle renten er basert på det du faktisk betaler, og tar altså hensyn til de mange gebyrene du ofte må betale med forbrukslån.

Så la oss se litt nærmere på gebyrer, og hva du kan forvente å betale for et lån med Klikklån. F

or det er her lånet kan bli vesentlig dyrere om du ikke passer på.

Gebyrer Klikklån

Selv om det er vanskelig, for ikke så, umulig å slippe unna gebyrene, så har banken din et bestemt gebyr, er dette noe som må betales.

Alternativet blir å finne en annen bank.

Klikklån har to gebyrer, som de aller fleste andre lånebanker. Det første, og største, gebyret er den såkalte etableringsavgiften. Dette er ren provisjon til bankene, og den går med til å betale utgifter og kostnader banken har med å få deg som kunde – inkludert annonsering og reklame.

Dette er en av grunnene til at denne engangsavgiften ofte er så høy, selv om dette er selvsagt relativt.

«Vær litt OBS på de store forskjellene som finnes med etableringsgebyr»

Et helt vanlig etableringsgebyr ligger på mellom 500 og 2000 kroner, så det er helt klart store forskjeller. Men du skal også være klar over at det finnes banker og finansinstitusjoner som ikke har noe som helst etableringsgebyr for mindre lån på opptil 50.000 kroner.

For mer info om dette, sjekk våre forbrukslån-lister og anmeldelser.

Klikklån har et etableringsgebyr på 695 kroner.

Hvilke krav stiller Klikklån?

Det er helt supert at de aller fleste forbrukslån ikke har så mange regler og krav. Og kanskje er det nettopp dette som gjør at nordmenn faktisk foretrekker å ta opp mindre lån på denne måten, selv om selve lånet nok kunne blitt noe rimeligere om det ble tatt opp i en vanlig bank.

For de fleste av oss liker ikke at ting tar mye tid, og vi prøver også å unngå mest mulig «bry» – som for eksempel det å måtte avtale møter.

Med forbrukslån er dette super-enkelt. Alle kan søke, når som helst. Og når lånebeløpet er lavt som med Klikklån, får du som oftest svaret lynkjapt.

Det er også svært få krav knyttet til lån du tar opp med Klikklån.

For Klikklån krever kun følgende:

 • Du må være fylt 20 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du må ha vært registrert i Folkeregisteret i Norge i minst to år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkning

Legg merke til at kravene til Klikklån ikke sier noe om hvor stor inntekt du må ha for å kunne få lån, så det holder faktisk at du har fast inntekt. Tjerner du under 250.000 kroner? Det er sannsynligvis ikke noe problem med Klikklån, og heller ikke om du tjener mindre – men du må ha en inntekt å vise til.

Det fjerde kravet er vel det eneste du kanskje ikke vet svaret på.

Men ikke fortvil, for det er faktisk hurtigere, enklere og bedre å bare søke på lånet først- Da vil du jo få grei beskjed på om du er godtatt eller ikke.

Behandlingstid Klikklån

Vi har allerede nevnt dette med behandlingstiden på Klikklån, men la oss kikke raskt over dette en gang til. For Klikklån er en av de raskeste bankene for forbrukslån.

Om du leker deg litt med lånekalkulatoren til Klikklån nå, og legger inn den informasjonen de trenger samt sender inn ved å klikke på knappen, er det stor sannsynlighet for at du vil få et svar i innboksen din etter få minutter.

«Klikklån er en av de raskeste forbrukslånene på markedet akkurat nå, men dukan altså bare låne opptil 40.000 kroner»

Så om du på denne måten søker om et Klikklån nå vil du kunne ha fått positivt svar før du er ferdig å lese denne artikkelen!

Etter dette kan ting gå virkelig raskt.

Første skritt etter at du har mottatt et lånetilbud er å ta stilling til tilbudet. Vi her på lån-uten-sikkerhet.net anbefaler at du søker om lån på flere steder samtidig, slik at du har et godt sammenligningsgrunnlag.

Deretter handler det bare om å bestemme seg for hvilket lån du vil ha, og så er det å signere lånedokumentene. Dersom du har BankID (noe de fleste har) er det bare å signere lånedokumentene på denne måten og sende inn elektronisk.

I og med at alt er digitalisert og automatisert, vil ting også gå meget raskt. Etter at banken har mottatt de signerte lånepapirene kan du sitte med pengene på kontoen få timer etterpå, eller kanskje opp mot en dag.

Så at et Klikklån går raskt, det er det liten tvil om.

Refinansiering Klikklån

Mange velger å ta opp lån fra Klikklån, og andre lånebanker, for å betale ut en rekke smålån. Og om du har noen smålån som i sum blir omtrent 40.000 kroner eller mindre, er faktisk Klikklån en god mulighet.

I stedet for å måtte forholde deg til en rekke banker og finansinstitusjoner, forholder du deg kun til Klikklån. Og i mange tilfeller vil et slikt refinansieringslån også bli rimeligere enn om du skulle ha fortsatt med avdragene på samme måte som til nå.

Konklusjon Klikklån

Om du trenger et mindre lån på opptil 40.000 er Klikklån en god mulighet. Det beste du kan gjøre er å sjekke ut dine egne sjanser selv ved å leke deg litt fram med lånekalkulatoren, og sende inn en søknad for å se akkurat hva lånet vil koste deg.

Glem ikke at det finnes mange andre banker du kan bruke, så sørg for å gjøre god research før du bestemmer deg.